Ερωτας στο Guangzhou

~
Επειδή σας αγαπώ πολύ αγαπητέ μου αναγνώστη ακόμα κι όταν δεν έχω λόγια να σου πω πραματάκια, σου κανω σήμερα ένα δωράκι κλεμμένο (απο την ε. στο βαθος κήπος η ιδέα http://esketoe.blogspot.com/2009/08/blog-post_27.html) και παραθέτω τη μεταφραση της υπεροχης κινεζικης ερωτικής ιστορίας που διάβασα σήμερα χάρη στον γνωστό τύπο που ποστάρει τα ικινέζικα στα βλογια. Αγαλίασε και χαίρου -κι αν γκαμπλώζεις τ' αναθεμα στο Τζάρτζανο.

:)

"Είμαι μια συνηθισμένη γυναίκα, ήταν περίπου 27, ύψος 163, δεν έχω καμία ντροπή να ξοδέψει σχεδόν σε εμφάνιση, αλλά εξακολουθώ να είμαι όμορφη ώριμη σέξι γυναίκα.
Πριν από τέσσερα χρόνια ο σύζυγός μου και έφυγα από το σπίτι για να τους πλούσιους νότιες πόλεις - Guangzhou, ο σύζυγός μου Guohua Με την ικανότητα του ατόμου να αρχίσει μια πραγματική εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων, και σύντομα να είναι βέβαιος ότι το αφεντικό, δίνοντας τη θέση του διευθυντή του σχεδιασμού του έργου.
Από τότε, ο σύζυγος δεν είχε αρκετό χρόνο Laipei μου. Αν και μερικές φορές αισθάνομαι πολύ μόνος, αλλά μου αρέσει ένας σύζυγος δεν έχει γίνει ποτέ θεωρείται επίσης κάποια προδοσία Guohua πράγμα.
Δεν έχω πήγε στη δουλειά κάθε μέρα, αντί να ψάχνει για ένα φίλο που είναι ψώνια online chat, έχει μια πολύ συνήθη πραγματικά βαρετό. Αλλά το καλοκαίρι του 2005, την ημέρα άλλαξε μου ... ...
Πολύ ζεστό εκείνη την ημέρα, νωρίς το πρωί ο σύζυγός της για τη δουλειά, μια άλλη μοναχική ημέρα.
Το παρόν είμαι έτοιμος για πρόσβαση στο Διαδίκτυο, ο φίλος μου Ποντίκι κάλεσε σχετικά με τα ψώνια μου. Απλά δεν έχουν θέση να πάει, άλλαξα μια σειρά casual ρούχα - σφιχτά εφαρμοστό μπλουζάκι, super-σύντομο σορτς denim, ιππασία μέχρι την εκβολή του προορισμού, και Λινγκ. Ποντίκι κατάσταση και είμαι σχεδόν, ο σύζυγός της μπορεί να θεωρηθεί ομάδες υψηλού εισοδήματος, είναι αναγκασμένοι να στροφές γύρω. Είμαστε online chat ξέρω, μπορεί να ειπωθεί για να χτυπήσει μακριά, και σύντομα έγινε έμπιστος φίλος.
"XY, νομίζω ότι είναι πολύ φούστα Cuoa ..." I Xiaoling πεζών βόλτα στο ΧΧ πολύ χαρούμενος, εν αγνοία τους είχαν περισσότερες 17:00. Ποντίκι και επειδή ο σύζυγός της είπε να καλέσουν στην πατρίδα. Πρέπει να πάω πίσω στο σπίτι.
Rush σταθμός του μετρό ώρα είναι συσκευασμένα πραγματικά ah, μόνο ένα ταξίδι για το αυτοκίνητο, είχαν την ευκαιρία να πάρει το τρένο για αξιοποιούνται πλήρως, και πήγε γρήγορα στο επόμενο ταξίδι, ήμουν στην κατοχή της τα πλήθη των ανθρώπων στην αμαξοστοιχία. Αυτοπροστασία στο μυαλό, γι 'αυτό πιέζεται στην εσώτατο και στάθηκε ακουμπούσε το εσωτερικό του την πόρτα, επειδή το μετρό στο Guangzhou, δεν έχει ανοίξει μια άλλη πόρτα, τόσο εδώ νομίζω ότι είναι πολύ ασφαλές.
Πολλοί άνθρωποι που έχω μπροστά μου έναν άνθρωπο και εγώ πρόσωπο με πρόσωπο, για τη γραπτή, και η επικόλληση τους πολύ κοντά. Σύντομα θα σταματήσει σ'ένα σημείο, την επόμενη μια ομάδα ανθρώπων που μπορεί απλά να χαλαρώσετε, και Παραδόξως, pro-ήταν περισσότερα άτομα για τη στάση γεμάτη με τους άνδρες μπροστά μου ήταν σχεδόν ψέματα για μένα.
Ήμουν ισχυρή πίεση του στο στήθος μου δύο κορυφές, αν και διστάζουν να έχει τέτοιες επαφές, αλλά με τέτοιο συνωστισμό περιβάλλον, μπορώ να κάνω, αλλά μπορώ ακόμα σε θέση να ελέγξουν καρδιακός ρυθμός συνέχισε να επιταχυνθεί. Εξεπλάγην ακόμη περισσότερο είναι ότι τα χέρια του άρχισαν να αγγίξει το πόδι μου, το άλλο χέρι στο παντελόνι πίσω και εμπρός, θα τρίβεται στα πόδια του διαστήματος των ιδιωτικών μέρος μου. Αλήθεια απολάμβανε ημέρα συσκευασία. Ήμουν έκπληκτος να αυξηθεί για να τον εξετάσει, ο Indecent μάτια του στόλου με κοιτάζει. Γρήγορα αποδείχθηκε μακριά δεν τολμούν να τον κοιτάξω.
Με είδε τόσο δειλά, αλλά τολμηρή. Το ένα χέρι στο σορτσάκι μου Tuibian ψαχούλεμα, και στη συνέχεια εισαγάγετε ένα δάχτυλο από το παντελόνι του, και να επιλέξει να ανοίξει άμεσα με βιολί με εσώρουχα χείλη μου εμπλέκεται γρήγορα πόδια του, δυστυχώς πολύ αργά, δεν ξέρω, όταν προστέθηκε σε ένα πόδι στη μου μεταξύ της σύσφιξης πόδια στάση μου, φαίνεται να είναι ένας έμπειρος σάτυρο.
Ανυπάκουος σώμα μου άρχισε να αναδύεται μια ισχυρή αντίδραση, έχουν τα δάχτυλά του ήταν επίσης να διερευνηθεί το στόμιο του κόλπου. Ψιθύρισε στο αυτί μου, λέγοντας: "Δεσποινίς, πώς oh-ευαίσθητα. Συνεργασίας σημείο λειτουργία, ή δεν είναι καλό για σένα!"
Koana παρεμβάλλεται το δάχτυλό μου, ένιωσα μια χαζή, κύματα της ευχαρίστηση ως τα δάχτυλα ελαφρώς Choucha διάσπαρτα στο σώμα, άρχισα να αισθάνομαι κιλότες μου έχουν υγρό, σεξουαλική έκκριση συνεχώς χύτευση. Παρεμβάλλονται τα δάχτυλά του βαθύτερο, τα πόδια μου μια στιγμή να γίνει μαλακό, σχεδόν στάση ασταθής. Στη συνέχεια χρησιμοποίησε άλλη πλευρά του σφιχτά με κυκλωτικά και το υπόλοιπο μέρος του αυτοκινήτου πρέπει να έχει σκεφτεί ότι είμαστε ζευγάρια, και κανείς δεν παρατήρησε ότι ήμουν με το να παρενοχλούνται.
Άρχισε να χρησιμοποιεί το κάτω μέρος του σώματος ήταν ασυγκράτητος στην κορυφή σώμα μου, αν και επίσης αισθητός σε ολόκληρη την ζεστό παντελόνι πέος είναι πολύ σκληρό, πολύ ζεστό, με την έκρηξη της διάρρηξης παλμό ότι ο τύπος φαίνεται να αισθάνεται ότι ήταν μετά την επίδειξη .
"XXX έχει φθάσει η επόμενη στάση, παρακαλώ ελέγξτε τις περιουσίες των επιβατών ... ..."
Ακούσετε το ραδιόφωνο, για να κατεβείτε σταθμό μου, ξυπνάω, για να απελευθερωθεί από αυτόν, αλλά αδύναμη, και μπορεί να νιώσει το μαλακό Jiaoruan. "Είμαι το σταθμό, και να σας ζητήσω να μου release!" Δεν τον τρόπο, είμαι ντροπαλός ντροπή να ψίθυρο λάμπει. Είναι επίσης ανησυχεί ότι μπορεί να ονομάζεται, είχε να μου απελευθέρωση.
Αυτοκίνητο σταμάτησε, άνοιξε η πόρτα, και εγώ παραμερίσουμε τα πλήθη έξω. Κατεβείτε μαζί μου δεν είναι πολλοί άνθρωποι, περίπου δέκα ή είκοσι άνθρωποι. Περπατώ έξω από το χώρο, ελπίζοντας να βγούμε από αυτό το μέρος. Έχοντας λάβει μόνο μερικά βήματα, αίσθημα υγρασία κάτω μέρος του σώματος, και περίεργο επώδυνη πτωτική Yipiao, βρήκα λίγο παντελόνι μου καουμπόη Τμήμα έχει μια υγρή, συνειδητοποιώ ότι έχω χάσει πολύ σεξουαλική έκκρισης, αν θεωρηθεί ότι μια σειρά ah Xiuren . I γρήγορα βήματα στο μπάνιο.
Πραγματικά δεν τύχη, ο υπερπληθυσμός.
Γρήγορα μέχρι ένα διάστημα, αμέσως πήγε να, διαπιστώθηκε ότι έχει σπάσει τα κύτταρα του κοχλία. "Μυαλό δεν είναι ποτέ, επειδή είναι γυναίκες τουαλέτες." Νομίζω πως ναι.
Όταν οι άλλοι άνθρωποι πηγαίνουν στο δίκτυο Μπιν τουαλέτα, αφήνοντας μόνο εμένα, και θα γκρεμίσει το παντελόνι για να δει μέσα στον καβάλο για το υγρό, και πλώρη είδε Kanxia κόλπου, κάτω μέρος του σώματος μου είναι πολύ αραιή ηβική τρίχα, χρώμα παλτό είναι πολύ φως , ο σύζυγός μου είπε ότι πάντα κάτω μέρος του σώματος μου ... ωραία ...
Είναι σαν να μην ευχάριστη, ακόμη ροή. Πραγματικά δεν ανταποκριθεί στις προσδοκίες του σώματος.
Μου έβγαλε μια χαρτοπετσέτα σκουπίστε καθαρή σακούλα εσώρουχα, τζιν φαίνεται να τρίψετε είναι άχρηστο, και έπρεπε να στεγνώσει και στη συνέχεια. Έχω επίσης καταλήξει σε μια χαρτοπετσέτα να κάθομαι σταυροπόδι κάτω τρίβετε σώμα, τρίβετε στην όρθια ακόμη κλειτορίδας, ολόκληρο το σώμα, όπως το ηλεκτρικό σοκ-σαν έκρηξη του τρόμου, τρίχες εκλεκτής ποιότητας συσκευασμένα, εγώ τραγουδάω φωναχτά σχεδόν έρθει. Τζην παντελόνι να στεγνώσει ούτως ή άλλως, σκέφτηκα ότι για κάποιο χρονικό διάστημα, είναι καλύτερα αυτό το διάστημα, ίσως δώσει κάποια masturbation σκέψης.
Moxiang χέρι ασυναίσθητα τρίβει τα χείλη κλειτορίδας, η τρέχουσα σαν συνεχή επίδραση στην ευχαρίστηση. Τα πόδια μου κοντά μεταξύ τους και το δείκτη, μεσαίο δάχτυλο, δύο δάχτυλα παρεμβάλλονται στην τρύπα Αμερική μου. Ah! Πραγματικά καλή αίσθηση, ah, δύο δάχτυλα είναι ένα μικρό, αλλά έχουν ακόμα εκπλήρωσης. Φοβάμαι ότι κάποιος θα έρθει σε μία και αμέσως άρχισε να γρήγορα Chou Cha, μπράβο του, από καιρού εις καιρόν για να τρίψετε την κλειτορίδα. Αισθάνομαι πραγματικά απερίγραπτη, ήθελε να φωνάξει δυνατά, αλλά το περιβάλλον δεν επιτρέπει μου ουρλιάζοντας, το στόμα ανοιχτό και δεν έχω φωνάξει πάρα πολύ από τον ήχο, τη βαθιά του λαιμού, ο ήχος της ισότητας των ευκαιριών.
Είχα φτάσει σχεδόν στην κορυφή του είναι, ωθήθηκε "Bang!" Ανοικτές τις θύρες του θαλάμου.
"Αχ!" Αναφώνησε ακούσει εγώ, απομακρύνει το κολπικό βύσμα την επόμενη δάχτυλο, και κοίταξε επάνω ακριβώς στο αυτοκίνητο αποδείχθηκε ότι ήταν ο άνθρωπος μου παρενοχλούνται αριστερό του χέρι εξακολουθεί να κατέχει ένα μαχαίρι φρούτου ταξιδιού.
"Hush! Μην κλήση, για σας δεν είναι καλά." Εξακολουθεί να είναι η φράση, αλλά τώρα έχουμε πιο μαχαίρι.
"Μην μετακινείτε!" I stand up, θα ήθελε να έχει σχέση Chenshenghezhu παντελόνι.
Ρεβέρ του με μια πόρτα, ένα μαχαίρι στο αριστερό του χέρι γύρω από τη μέση μου και με φίλησε στο λαιμό άρχισαν να στόμα, ζεστό σκούπισμα του πνοή μου ήταν εξαιρετικά άβολα. Έχω βαρεθεί το δεξί του χέρι και κόλλησε στο σουτιέν μου πουκάμισο Τ Cuonong χρόνια σε όλη την στήθη μου, τον αγώνα κατά της θέλει να τραβήξει το αντιληφθεί το χέρι στο στήθος μου, όταν ήταν με ένα μαχαίρι για ένα φλας πριν από μένα, χαμόγελο να πω : "Σας γνωρίζω επίσης να αχ, δεν έχουμε τίποτα να εξετάσουμε δροσερό μπαρ!"
Αυτός με ώθησε να την επικολλήσετε στο τοίχο, έλαβε ένα καλό μαχαίρι, ένα κουμπί για να καταργήσετε σουτιέν μου, εκθέτοντας υψηλό-Ι Τ-shirt, το στόμα του, το πιπίλισμα από τη θηλή, ήμουν απορροφά όλο το σώμα του ήταν ζεστό. Δεξί χέρι του έξω στο κολπικό μου Koana είναι ανεξέλεγκτες σεξουαλικές έκκριση μου, μετά την έκρηξη Monong έξω περισσότερο νερό, ψάχνω προς τα πάνω, να κλείνουμε τα μάτια, ακούσια βουητό δυνατά: "αχ ... ..."
Ήχος Παρά το μικρό της μέγεθος, ή έτσι άκουσε, Γονάτισε κάτω και φίλησα στύση κλειτορίδα μου.
"Oh ~ ~" Είμαι ανακινώντας μια στιγμή.
Που απολαμβάνουν ορισμένες από κολπική, ψιθυρίζουν μου, είπε: "Μια όμορφη μικρή ah B."
Άρχισε να Koana Choucha το δάχτυλό μου, αλλά και με τη γλώσσα μου γλείφει κόλπου, έχω κοντά στην κατάρρευση, και την καρδιά να συνεχίσουν να αγωνίζονται με, υπάρχει μια φωνή: "Ο άντρας μου, λυπάμαι που σας!"
Έπαιξε για λίγο, σηκώθηκε και αν πρέπει να στρέψουμε την πλάτη μας σε αυτόν, και ξέρω επίσης ότι θέλει να μου κάνει.
I βιαστικά είπε: "Μη, σας παρακαλώ να με βάλει μέχρι και το χέρι μου για να βοηθήσει ... ... Γεια σας, και με έβαλε." Έχω σχεδόν φώναξε
Έξω, αν και έχω τώρα είναι η επιθυμίες Fen Shen, αλλά δεν είμαι το είδος των λάγνος βασίζεται σε μια γυναίκα πρέπει να αρνούνται, να πω ότι είμαι πολύ προσανατολισμένη προς την υγεία ανθρώπων, ακόμη και την αγάπη της και ο σύζυγός της είναι το πρώτο ξέβγαλμα έγινε.
Πώς αυτός δεν ισχύει μου να στρέφει το σώμα, δεν ξέρω πότε παντελόνι του είχε Tuixia, και χοντρό πέος του άκαμπτο άξονα μπροστά μου, λάμπει σαν το αυγό το μέγεθος του πέους βαλάνου. Ήμουν η πρώτη φορά που είδα τον σύζυγό της έξω από το πέος, και ο τύπος του είναι μεγαλύτερος από το σύζυγό μου, προέρχεται Microbend σώματος προς τα αριστερά. Αυτή τη στιγμή μπορώ επίσης σε θέση να ελέγξουν τις επιθυμίες τους.
Είπε απαλά: "Δεν θέλω τα χέρια σας σε, και να έχετε το φύλο, σας παρακαλώ, επιτρέψτε μου για μια φορά."
Αλλά ανθυγιεινές ... ... ... ... "Δεν ξέρω γιατί λέμε αυτά τα λόγια.
"Μου πλύση αυτό που μου έδωσε, ΟΚ;"
Δεν λέω τίποτα, που μου έβγαλε από την τουαλέτα θαλάμων, και να πάρετε κάποια πλύσιμο στον νεροχύτη καθαρό αυτό, και στη συνέχεια τράβηξα εγώ στο άλλο θαλάμων τουαλέτα, το θαλάμων του κοχλία είναι καλό. Έκλεισε την πόρτα, γύρισε το σώμα μου, Στην πραγματικότητα, δεν θα μπορούσε να βοηθήσει, και να επιτρέπουν κλίση άσπρο κώλο. Αριστερό του χέρι Κράτα με μέση, δεξιά Rotary τριβής πέος πάνω-κάτω στα χείλη μου.
Αυτή τη στιγμή είμαι έτοιμη να δεχθεί την προσθήκη του, να σταματήσει η αναπνοή του αέρα περιμένει άλλο της βαλάνου το πέος του έχει κολλήσει πολύ σεξουαλική έκκρισης μου, στη συνέχεια, τόνισε σε μένα βυθίστηκε μέση του κόλπου, βάλανο εύκολα διαχωρίζονται χείλη μου κλειστά να αρχίσει το στόμιο του κόλπου Τμήματος, αυτό το μέρος είναι το στενότερο τμήματα του κόλπου.
Δεν μπορώ να βοηθήσει, "Woo ~ ~ ~" ταχύτερο εκπνεόμενο αέριο στο σώμα του άλλου, που αναγκάζονται και πάλι να σταματήσει για λίγο από μια προσθήκη στο τέλος, "αχ ~~~~~~~" αυτή τη φορά φώναξε, και εγώ πραγματικά πρόδωσε ο άντρας μου και πήγα μέχρι σήμερα, και δεν ξέρω την αγάπη ενός άνδρα στην τουαλέτα ... ...
Απασχολημένος χέρια του κρατούσε το στόμα μου, για το φόβο μου για άλλη μια φορά φώναξε. Είναι αργά Choucha, μεγάλο πέος του βάλανο σαν μια σφραγίδα έμβολο, όπως κόλπο μου όλες τις λειτουργίες του ενδοκρινικού σεξουαλική έκκριση Guagan Jing σώμα. Τα χέρια μου στον τοίχο για να σκύβουν το κεφάλι τους για να δει την επόμενη νεφελώδης σε κάθε φορά όταν ήταν έξω σεξουαλική έκκριση για το τσιμπούρι πέφτει στο έδαφος.
Στη συνέχεια ήρθε εκεί η φωνή του μερικοί άνθρωποι μιλούν, υπάρχουν λίγοι άνθρωποι ήρθαν στην τουαλέτα. Ο επιβραδύνθηκε Choucha ταχύτητα, ώστε να αποφεύγεται η υπερβολική ήχου Choucha.
Αν και Choucha αργή, αλλά κάθε αντλίας είναι σχεδόν έξω από το πέος στο στόμιο κόλπο μου, κάθε τοποθετείται στο άνω των λουλουδιών μου είναι στο επίκεντρο. Σταθερή ροή της εξάπλωσης ευχαρίστηση από το κόλπο με το σώμα, εγώ σχεδόν φώναξε, αλλά αυτός που το χέρι του στο στόμα μου, μου έστειλε μόνο κάποιες μικρές "ah ~" ήχο.
Στη συνέχεια, πηγαίνετε στην τουαλέτα των ανθρώπων που φαινόταν να έχει εγκαταλείψει, θα επιταχυνθεί αμέσως Choucha ταχύτητα, τις επιπτώσεις του χτυπήθηκε σχεδόν το πρόσωπό μου κάτω από τα τείχη. "Ω, ~~~~~~" έκρηξη του αίσθημα ζάλης, κορύφωση μου έφτασε, κάθε εκατοστό του σώματός μου τεταμένη, η όλη προσπάθεια φαίνεται να έχει να κάνει στο κάτω μέρος του σώματος, τα πόδια τεντωμένα κατά πολύ σε όρθια θέση για να φέρει τα σπριντ του.
Ξαφνικά, που έχει εισαχθεί καλά στο Σπήλαιο σταμάτησε Choucha είχα την αίσθηση ότι το ζεστό κόκκινο-πέος του ήττα στο σώμα μου μόνο δεν αισθάνεται ότι αυτό που με πυροβόλησε. Αποδείχθηκε επίσης ότι δεν ήθελε να τελειώσει τόσο γρήγορα, μόνο μια σύντομη ανάπαυση, ώστε να αποφεύγεται η εκσπερμάτιση. Αλλά συνέχισα να οργασμό, κόλπο Jinzhai μου έλαβε απελευθέρωση του κλιπ ήταν ο "Ω Ω ~ ~" Di Hu, όταν το σώμα μου, το φύλο θερμική διαφυγή υγρού του Yi Gu, αισθάνομαι Ένιωσε μια μικρή τρέμουν ... ...
"Αχ, δεν θα βοηθήσει ... ... ... ... ... ... θέλω να έρθει ... ...« Είναι πιο γρήγορα με υψηλότερη συχνότητα Choucha της άντλησης, πλευρά Choucha πλευρά του Di Hu.
Τώρα νιώθω σαν να πέταξε Cloud Εννέα ολόκληρο το σώμα από πάνω προς τα κάτω δεν ένας δεν ευχαρίστηση να πλένονται με. Γνωρίζω επίσης ότι θα πρέπει να πυροβόλησε γρήγορα, και την προετοιμασία για τον πρώτο άνθρωπο εκτός από το να δεχθεί το σπέρμα του συζύγου της ... ...
Ξαφνικά, κατά τη γνώμη μου αυτές τις ημέρες δεν είναι ένα ρυθμό, έσπευσε να ξεφύγει από το χέρι του τοποθετούνται πάνω από το στόμα μου, "Δεν ... δεν, δεν ... ... ... ... ... ... ... πυροβολήθηκε στο εσωτερικό ah επιφάνεια ~~~~~~~~~"
Κρίμα! Πολύ αργά, μου είπε μόλις το ήμισυ των Mengcha πολλές φορές του, βαθιά στο λουλούδι μου στην κορυφή, μια μονάδα του σπέρματος ρίχνει βρασμένα στο λουλούδι μου, τον οργασμό μου έρχονται και πάλι, "ah ~ ~ ~~~~~~" πόδια μου να γίνει μαλακό, περίπτερο και ήταν σε θέση να ... ...
Για πολύ καιρό, δεν έχει προβεί στα μαλακά μισό σκληρό πέος, χαρτί τρίβεται σεξουαλική έκκριση άντρας μου Zhanman, ένα βλέμμα της ικανοποίησης, είπε: "Πώς σε λένε; Ικανός να αφήσει την επικοινωνία;"
"Εγώ ... ... ότι πρέπει να ξεχνάμε, όταν δεν έγινε τίποτα. Θέλω να διευκολυνθεί η ταλαιπωρία πηγαίνετε έξω." Δεν θέλω να αφήσει τίποτα πίσω προβλήματα, είχε βγει έξω, έκλεισε την πόρτα με το χέρι μέσα στον κόλπο Bakai οκλαδόν με την ελπίδα ότι μόλις εισβολείς σπέρματος απαλλαγής ... ...
Από το σταθμό, μου πήγε αμέσως στο πλησιέστερο φαρμακείο για να αγοράσει το πρωί, μετά το χάπι

buzz it!

5 σχόλια:

Σελιτσάνος είπε...

Εντάξει προσπαθώ να είμαι γεμάτος κατανόηση,αλλά σιχαίνομαι να μου φορτώνει ο άλλος τα προσωπικά του προβλήματα.Εξάλλου αλήθεια απολάμβανε ημέρα συσκευασία.Διότι γρήγορα αποδείχθηκε μακριά δεν τολμούν να τον κοιτάξω.
Ποντίκι κατάσταση και είμαι σχεδόν!

Ανώνυμος είπε...

γαμάτο!!
υποψιάζομαι ότι είναι καλό πράγμα να γίνονται τα πόδια μαλακό περίπτερο όταν πέφτουν βρασμένα βαθιά στο λουλούδι :D

theorema είπε...

"Είμαι μια συνηθισμένη γυναίκα, ήταν περίπου 27, ύψος 163, δεν έχω καμία ντροπή να ξοδέψει σχεδόν σε εμφάνιση, αλλά εξακολουθώ να είμαι όμορφη ώριμη σέξι γυναίκα".

Ε λοιπόν, κι εγώ σας λέω πως άν έμπαινε ΑΥΤΗ ειδικά η αγγελία σε εφημερίδα γνωριμιών, ακριβώς έτσι όπως είναι διατυπωμένη, η κυρία θα τράβαγε μιλιούνια θαυμαστές. Σκεφτείτε το και θα δείτε πως έχω δίκιο.
Τα σέβη μου ;-)

Nomad είπε...

Σελιτσάνε,

πάντως η αλήθεια απολάμβανε συσκευασία 11 αρχηγοί Αρειο Παγο. Βλαμμένη κατασταση και ειναι εντελώς!

:)

Ντεντεντ,

εγω παλι υποψιάζομαι ότι η απαντηση είναι 42 + 19% γιαυτο βγαζει περίεργο υπολοιπο (πολυ βαθειά ομως)

:)

Θεώρημα,

κοιτάξτε, εδώ εχουν απηχηση αγγελίες του τύπου "γιαπωνέζα με αγγελικό πρόσωπο", αυτή δε θαχε;

:_

προς όλους,

συγχωράτε σύντροφοι, ενα μειγμα πολλής δουλειάς, υποχρεώσεων, εκλογών, αναθεμα στο Συνασπισμό ούτε ταινια σπαγγετι να ηντουνε, ακατασχετης βαρεμαρας, ληγμενων ναρκωτικων, 2 παιδιών, κι ολα αυτα, μοε εμποδίζουν να συμμετέχω πιο ενεργα. Ασε που ειναι τετοιοι οι καιροί που δεν εχεις τι να πεις πια, βενσερέμος όμως, παλι με χρόνια με καιρους, κτλ κτλ, μολατούτα μη βαρουτε που αργω να απαντήσω πλιζ.
:)

Spy είπε...

Έκανα περίπου 28 λεπτά να διαβάσω το υπέροχον πόνημά σας. Κατά τη διάρκειά τους, γκάμπλωσα 16 φορές, λιποθύμησα 12, κατουρήθηκα στα γέλια 44, ανέτρεξα στα λεξικά μου 26, και αναγκάστηκα να φτιάξω και μια ομελέτα διότι πείνασα κιόλας.

Ο Θεός Μαΐου είναι μαζί μας.