Πυρ γυνή ΒΟΥΝΟ* και θαλασσα (αφιερούται στον κ.Σπαι)

Εδώ κανονικά θα έμπαινε ένα πολύ φιλοσοφημένο ποστ, τρομερής εμπνευσης με πολλές φιοριτούρες, που θα είχε τον τίτλο "Ανάφη" (ασχετος με το περιεχόμενο, καλοκαιρινός ομως) και θα αναφερόταν στα απλά καθημερινά ζητήματα, όπως η ζωή, ο ερως, ο θανατος, η πολιτική, η κβαντική εξίσωση Ρ, τα καρότα, τα παντα ολα. Κατόπιν όμως του διακοσιοστού απανωτού μπλαφ απο την κ.Νομάδα η οποία αρνείται επιμόνως να καταλάβει ότι ο ανηρ με τον οποίον συνήψε δυο παιδιά (για τη σχέση το ψάχνουμε) είναι στην πραγματικότητα ενας μείζων [στη φαντασία του] λογοτέχνης που δεν του αρμόζει να σφουγγαρίζει τα πλακάκια αλλα είναι ταγμενος στα σπουδαία και τα μεγάλα κι εκείνη ο-φεί-λει αδιαμαρτύρητα να τον υπηρετεί (παρακαλείται ο κ.Σπαι να αποκαλύψει επιτέλους οτι ο πραγματικός ηρως των ιστοριών με φάπες είμαι εγώ) το εν λόγω ποστ τοφαγε η μαρμαγκα γιατι διαθεσιν να γραψουμε δεν εχουμε αγαπητοί συνδίκτυοι και οι επερχόμενες διακοπές δεν μας επιτρέπουν να αναπτύξουμε περαιτέρω το πλουσιότατον εννοιολογικό μας ενδιαίτημα. Συνεπώς, και επειδή τις επόμενες μέρες έχω να απλώσω κάτι μπουγάδες, να τρίψω πλακάκια, να ξυπνήσω στις 8 για να ετοιμάσω το παιδί για το σχολείο, και γενικά να κάνω ό,τι κάνει καθημερινά η αγαπημένη μου προκειμένου να μη μου καρφώσει κανένα κουζινομάχαιρο στην καμπούρα, σας εύχομαι καλό καλοκαίρι. Ραντεβού όποτε μου επιτρέψει η κ.Νομάδα να χαζεύω γκατζετάκια στο πισι επι 1,5 ωρα το πρωί χωρίς να μου εμφανίζεται μετά ως εγκλειστη σε οικογενειακό γκουλαγκ με εμένα δεσμοφύλακα, καταλαβαίνετε. Ζω ενα δράμα, ταμ ταμ. (Η ζω στη Δράμα; Δε θυμαμαι γμτ) ΥΓ1. Σούλα, έχω καιρό να σε δώ, παρε κανα τηλεφωνο ρε συ. Αγαπημένη μου και μηδέποτε λησμονηθεία Τζουστίτσια, επρεπε να σου είχα κάτσει. Εκκληση προς όποια πρώην, νυν ή μελλοντική ερωμένη αναγιγνώσκει το δραμα μου: ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΟΣ, ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ! Για τις σφαλιάρες που ετρωγα επι 2,5 χρόνια επειδή τόλμησα να κοιτάξω πονηρά μια στρουθοκαμηλο όταν είχαμε παει στο Αττικο Ζωολογικό Παρκο, θα σας τα πω αλλη στιγμή... Α ξέχασα, κ.Σπαι είναι ΚΑΙ θαυμάστριά σας. Εαν θέλετε στέρεο μπλαφ, σας την δανείζω (αρκεί να την κρατήσετε 62,5 χρόνια το λιγότερο) Εις το επανιδείν. :Ρ *Βουνό η ζωή του Μπαγκς Μπανυ ρε παιδάκι μου... (Κατόπιν αυτών ελπίζω ότι δεν θα με κράξουν πολλοί που θα λείψω 1 μηνα και βαλε. Απο τότε που εμαθα να δραματοποιώ την αναχώρησή μου με λυπουνται και δε με γκαντεμιάζουν)

buzz it!

17 σχόλια:

Σελιτσάνος είπε...

Τς τς τς!Εξαιρετικά φιλοσοφημένο ποστ!Θα έλεγα ότι συμπιλεί τη ζωή, τον ερωτα, τον θανατο, την πολιτική, την κβαντική εξίσωση Ρ, τα καρότα.Συνεκδοχικά:τα πάντα όλα!

Ανώνυμος είπε...

axa, εδω είμαστε.

Τσαλαπετεινός είπε...

Αντιγράφω: "Η διαφορά ανάμεσα σε δύο άντρες μπορεί να είναι μεγαλύτερη από τη διαφορά ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα. Αλλά η διαφορά ανάμεσα σε δυό γυναίκες είναι..."
και συνεχίζω με τις δυνάμεις μου: " η διαφορά του μπαφ και μπλαφ. Ένα λάμδα".

Εις το επανιδείν
(που λέει ο λογος)

Masterpcm είπε...

Ναι γειά σας.
Ο εξάδελφος της Σούλας είμαι, έχει χάσει το τηλέφωνό σας λέει.
Να της στείλετε άλλη ...συσκευή.

Καλά να περάσετε, χαρείτε το!

(Πολύ ξύλο πέφτει τελευταία... σχολή έκανε ο Spy..., το κακό δε, είναι ότι αντιπρόσωποι του ρεύματος είναι οι γυναίκες μας που να πάρει και να δω τι θα το κάνει)...

Spy είπε...

Είστε σοβαρός άνθρωπος τώρα εσείς;;;

Μου αφιερώνετε ποστ εν μέσω του παρόντος θέρους, ανακοινώνοντας ανερυθρίαστα ότι θα πάτε 1 μήνα και κάτι διακοπές, την ώρα που οι μεγαλύτερες δικές μου διακοπές θα είναι 1 ώρα και κάτι (κάθε Σάββατο στο σούπερ-μάρκετ);;;

Είθε να σας κάτσει στο σβέρκο η κυρία Νομάδα, μαζί με όλο της το σόι (μέχρι τετάρτου βαθμού συγγένειας), και θα στείλω και τη Σούλα να εκπαιδεύσει και τα παιδιά σας στην τέχνη του "μπαφ!".

Κατόπιν τούτων σας διαγράφω πάραυτα απ' το μπλογκρόλ μου, τα κόντακτς μου, το κινητό μου, και θα σβήσω και όλες σας τις γυμνές φωτογραφίες που ανέβασα στη σελίδα μου στο φέισμπουκ!

("φίλοι" σου λέει μετά...)

:PPPP

Σελιτσάνος είπε...

@Spy

Τς τς τς!Εξαιρετικά φιλοσοφημένη απάντηση!Θα έλεγα ότι συμπιλεί τη ζωή, τον ερωτα, τον θανατο, την πολιτική, την κβαντική εξίσωση Ρ, τα καρότα.Συνεκδοχικά:τα πάντα όλα!

Xνούδι είπε...

Nα περάσετε όμορφα, δεν ζηλεύω, θα λείπω λίγο παραπάνω από σένα ακατανόμαστε άνθρωπε:)

:)

Nomad είπε...

Αγαπητοί συνδίκτυοι,

τα παντα ολα, εύχομαι σε όσους φεύγουν καλά να πανε και σε όσους ερχονται καλα να έρθουν. Επίσης εύχομαι στον Μπομπ Σφουγγαράκη να τα φτιάξει επιτέλους με τον Πατρικ και στην Ντορα εξπλόρερ να παρει τζι πι ες γιατι ο χάρτης σκίστηκε.


Συνεκδοχικά, μπλουμ.

:)

ΥΓ. Κ.Σπαι, αφήστε τα αυτά γιατί με τη σειρά μου θα αποκαλύψω ότι...



κ.Τσαλαπετεινέ, αψογη απαντηση, αλλα σκέπτομαι μηπως το δράμα μας είναι ότι η διαφορά που εύστοχα επισημαίνετε δεν αφορά στις γυναίκες, αλλα στα μαγουλα των ανδρώνε.

:)

κ Σελιτσάνε,

εμείς πρέπει να πιουμε ενα ρακομελλο καποτε.

:)

κ.Ηδδ345Φ,

ναι, αλλα που;;;;



κ.Μαστερπισιεμ,

είμαστε πολλοί αλλα σκόρπιοι (απο τις φαπες)

:)

Χαιρετισμους, καλα να περνάτε.

:

Nomad είπε...

Ουπς!

Χνου, τώρα το είδα..

Ντροπή σου λεμε! Στη θέση σου θα αυτοεξοριζόμουν στη Σιβηρία το Δεκέμβρη.

(Ε καλα, μέχρι τότε καλές βουτιέζζζζζζζζζζζζζ!!! )

:)

Ανώνυμος είπε...

ένα μήνα και βάλε;; αχ και να 'μενα απο πάνω σας, θα σας έριχνα βρωμόνερα στις μπουγάδες σαν την ξινή στην ταινία η δε γυνη να φοβείται τον άνδρα. φράση που απ' ότι διαβάζω τελευταία στα μπλογκ μόνο ως σχήμα λόγου ισχύει πια, και αν ;ρ

καλό καλοκαίρι νομάδα! :))

ε είπε...

ενα μηνα και βαλε..

πολυ ειναι. δε γινετε να γυρισετε νωριτερα;

Valisia είπε...

Αν το αφιερώνατε σε γυναίκα πόσο χειρότερα θα ήταν τα πράγματα;Μήπως δεν θα πηγαίνατε καθόλου διακοπές από τις μελανιές και τα σπασίματα;

ΚουκουΒάγια είπε...

Μπα όχι, δεν ζεις στη Δράμα.
Θα το θυμόμουν εγώ!

ΥΓ1. Κελάηδησε ο γάιδαρος και γκάριξαν τ’ αηδόνια.
ΥΓ2… αναρωτιέμαι κάτι αλλά δεν τολμώ να το πω γιατί θα βρίζεις…με την τεκνοποίηση έχει να κάνει που σου έχει πάρει τα μυαλά. Το διαπιστώνω ΔΙΑΡΚΩΣ και άσε τα σάπια γιατί έχω πάθει ανοσία στη σήψη.. Τςςς…δεν ξέρω…μήπως να σε συμπαθήσω?


Κούκου

island είπε...

Πάτε καλά; 1 μήνα εκτός; Μόνο; Εγώ κοντεύω να τον συμπληρώσω αλλά όχι σε διακοπές ούτε και σε μπλαφ ή μπαφ. Απλά στερεύει η κάνουλα αυτήν την περίοδο.

Ο κύριος Κατά(σ)κοπος όμως ακλώνητος. Γράφει τα πάντα όλα.

Όμορφα να περάσεε κύριε Νομάδα. Όσο για την κυρία Νομάδα καλά να περάσει και αυτή με λιγότερα μπλαφ. Ντροπή...πολιτισμένοι άνθρωποι είμαστε

island είπε...

A...και καλό μήνα να έχετε :)

ε είπε...

τελικα δε γινεται ε;

:)

Nomad είπε...

Καλησπέρα, παρακαλώ προσδεθείτε σε λίγα λεπτά θα προσγειωθούμε στο αεροδρομιο της Κανταχαρ, ευχαριστώ.

:)