Βάρβαρα σοσιαλιστικά παπαγαλάκια

(TΑ ΝΕΑ, 25/5/09)
~ Δεδομένου ότι αυτή η ιστορία http://nomads-tales.blogspot.com/2009/03/blog-post_12.html πρωτογράφτηκε το 2005 και επαναδημοσιεύτηκε προ διμήνου περίπου που όλα ήταν ανύποπτα, σκέφτομαι ότι τα πολιτικά προβλήματα του τόπου μάλλον εξηγούνται καλύτερα με τη φρουδική θεωρία. Κάποιος πρέπει να τους πήρε το παπαγαλάκι τους όταν ήταν μικρά και βαρβάρεψαν μεγάλοι. Ευχομαι να μην ακολουθήσουν και καριέρα σίριαλ κίλερ.

buzz it!

9 σχόλια:

Xνούδι είπε...

Σε ολόκληρο πολύ Nomad's Tales. Καμιά φορά και σε δέκατο έκτο
:)

aKanonisti είπε...

Εχεις πιάσει το 65% των ψηφοφόρων με ένα ποστ....
Απίστευτο!!!!!!

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

(ευτυχώς... δεν έχεις τον Καρατζαφέρη μέσα... γιατι αν είχες και ποστ με τον Αδωνη.. θα σε μισούσα...)

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

island είπε...

Φίλε Νομάδα ξεκίνησα από χθες να διαβάζω το κείμενό σου γιατί δεν το είχα διαβάσει. Αλλά έχω κενά. Πρέπει να δω και ειδήσεις γιατί κάτι πήρε το αυτί μου για παπαγαλάκια. Πάντως η πολιτική, πέρα από την πλάκα, εξηγείται με Φρουδικούς και μόνο όρους. Έχω ένα φίλο ο οποιός έγραφε σε ένα κοινωνιολογικό περιοδικό. Αναγκάστηκε να φύγει γιατί και οι 6 υπόλοιποι μέσ γραφιάδες ήταν παρμένοι μεχρι θανάτου. Να σου λέει ιστορίες και να πέφτεις στα γόνατα από τα γέλια για το πως ο καθένας σκεφτόταν την πολιτική. Το τρομακτικό είναι πως κανα δυο από αυτούς έγιναν σύμβουλοι πολιτικών προσώπων.

Valisia είπε...

Προερχόμενη από πολιτική οικογένεια,ξέρω ότι παλιά(στο Τέξας) όποιος ήθελε να ασχοληθεί με την πολιτική και το έπραττε,κατέληγε φτωχότερος.
Έναν Κορνήλιο τον θέλουμε όλοι...ανεξαρτήτως επαγγέλματος!

Σελιτσάνος είπε...

Για να μην το πω προφητεία το λέω απλώς déjà vu.
(Οι σίριαλ κίλερς είναι ξεπερασμένοι.Αυτοί γίνονται σίριαλ ντίλερς...)

Nomad είπε...

Χνου,

σκέφτομαι ότι εμείς οι δυό θα είχαμε επιτυχία σε σταντ απ κόμεντι. Εσυ θα εκανες το σταντ απ κι εγω το κομεντι.

:ΡΡΡΡ

Ακανόνιστη,

εχω πιάσει και τον τσίπρα αν προσέξεις καλα, αλλα κατόπιν ωριμότερης σκέψης τον αφησα. Για τον Αδωνη δεν είμαι αρμόδιος, ουτε αριστογείτων μη σου πω

:ΡΡΡ

Νησιώτη,

τι τρομαχτικο; Ξερεις ποσοι τέτοιοι είναι αυτό ακριβως που λες σήμερα, τώρα που μιλάμε; Το τρομαχτικο είναι ότι δεν έχουμε τρομάξει ακόμα για τα καλα!

:ΡΡ

Βαλίσια,

στο Τεξας τουλαχιστον είχαν και το σύστημα πίσσα και πουπουλα για ορισμένους. Εδώ έχουμε το σύστημα φτερά και πουπουλα και κλείνουμε Βουλή.

:)

Σελιτσάνε,

και κυρίως σίριαλ ξεφτίλερς, εδώ που τα λεμε.

:)

ΥΓ. Ερχομαι στο βλογ σας να δω αν θα με αφήσει να σας σχολιάσω σήμερα!

Nomad είπε...

Σελιτσάνε,

δεν με αφήνει....

(Μα καλα, 24 μηνυματα σας αφησαν στο τελευταίο ποστ, εμένα γιατι δεν με αφήνει σχεδόν ποτέ; Εχω προσπαθήσει πανω απο 10 φορες, ανεπιτυχώς παντα και νομίζω 1-2 επιτυχώς. Κ.Σελιτσάνε, γιατι;;;;; Σας υποσχομαι να μην αφήνω σεντόνια, μη με αποκλείετε σας παρακαλώ, μα τι σας εκανα, μπουχουυυυυυυυ...)

:ΡΡΡΡ

Σελιτσάνος είπε...

Είναι προφανές ότι πρόκειται περί συνομωσίας(δεν θα με παραξένευε αν είναι ανακατεμένος και ο Μπουμπούκος)εξωθεσμικών σκοτεινών κέντρων!Σκέφτομαι μάλιστα να ενημερώσω και τον Χαρδαβέλα,να το ανακοινώσει μ΄εκείνη την αξεπέραστη άρθρωσή του.
Εγώ λέω ν΄αφήνετε τα σχόλια σας στου ΚΚΜοίρη(έχει χώρο αυτήν την εποχή)να πηγαίνω να τα μαζεύω...

Spy είπε...

@ Σελιτσάνος:
Άμα πάτε από του ΚΚΜοίρη, μπορείτε να μαζέψετε και κάτι άδεια κουτάκια μπύρες που ξέχασα προχθές, να μη τα βρει ο άνθρωπος πρωί πρωί με την τσίμπλα στο μάτι;