ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ

http://ta-nea.dolnet.gr//Article.aspx?d=20080613&nid=8844711&sn=&spid=876

Δεν μπορώ απο το πρωί να σκεφτώ τίποταα άλλο. Απο την οργή.

Θαθελα αυτοί οι ΜΠΑΤΣΟΙ -γιατί περί ΜΠΑΤΣΩΝ πρόκειται κι οχι αστυνομικών- που βρήκαν την εύκολη λύση να μπουζουριάσουν τους μουσουλμάνους και να μην ψάξουν σωστά για τα παιδιά, σίγουροι οτι γύφτοι που είναι, ε, θα τα πουλησαν δε μπορεί, αυτοί οι ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΟΙ, να κλειδωθούν σε ασανσέρ και να ψοφήσουν απ τον πρώτο μεχρι τον τελευταίο. Μαζί με τον εισαγγελέα και τον ανακριτή που απο τα μισόλογα μιας μισοτρελης μανας 11 παιδιών, κατασκευασαν ενόχους κι αφησαν επι 14 μέρες αψαχτα τα παιδιά. Αν ήμασταν χώρα κι οχι σκατοκοινωνία θα έπρεπε ολοι αυτοί οι τύποι να αποπεμφθούν δια παντός και να εξοριστούν στην Αλβανία.

Αν ηταν ομως χριστιανοί ευηπόληπτοι πολίτες αυτοί που έχασαν τα παιδιά τους; Θα λειτουργούσαν έτσι;

Σημείωση: Τα παιδιά πέθαναν 4 μερες ΜΕΤΑ απο τον εγκλωβισμό τους γαμω το πουστη το Δια σας μεσα γαμω ξεφτιλισμένα αρχίδια. Γαμω το... που σας πεταγε. Εσείς είστε οι εγκληματίες. Γαμώ τη χώρα που ζω γαμω.

Σχωρατε με συνδίκτυοι.

buzz it!

7 σχόλια:

george είπε...

Ξέσπασε φίλε Νομάδα,

Κι όπως αγανακτείς κι εσύ έτσι σε όλους μας τουλάχιστον μια μέρα το χρόνο μαυρίζει η Ψυχή και πάντα να φταίει ο μπάτσος
Μια από τις χειρότετρες μέρες μας το χρόνο είναι η μέρα του μπάτσου
Ο μπάτσος που όταν σου ανοίγουν το σπίτι δυο φορές το χρόνο και ξέρεις ποιοι είναι και του τους δείχνεις σου λέει δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα..φοβομαστε
Ο μπάτσος που στήνεται στους δρόμους και μετράει την παραγωγικότητα του κόβωντας κλήσεις
ανελέητα δίχως να λογαριάζει τίποτα
Ο μπάτσος που σε πιάνει με δυο τσιγάρα και σόυ γαμάει τη ζωή
Ο μπάτσος που σε αυτή τη μορφή είναι η ντροπή της ανθρωπότητας αν και θυμάμαι παλιότερα που 'ταν τρις χειρότερα με τους μαλάκες ..
Ο μπάτσος που θα πάρει σύνταξη στα 48 και μεις στα 56
σε αυτή τη μπουρδελοχώρα ειδικά που το παίζει πολιτισμένη κι εκεί είναι που τρελένεσαι ακόμη περισσότερο
Μπάτσος στα τούρκικα σημαίνει φόρος
Η έννοια πρωτοχρησιμοποιήθηκε στην ελλάδα επί τουρκοκρατίας για τους ευνόητους λόγους.
Και πετυχημένα έχει μείνει το όνομα από τότε αφού οι μπάτσοι δεν είναι άλλο από πιόνια και φοροεισπράκτορες με μιά έντονη δόση την ψευδέσηση της εξουσίας.

Περισσότερο όμως φίλε φταίει ο ελληνάρας που με τον α η β τρόπο συνέβαλε να φτάσει η κατάσταση ως εδώ..
ο ελληνάρας που σηκώθηκε πρωι πρωι να μου κάνει μηνυση επειδή ακούμπησα τη σκάλα μου στον τοίχο του
γαματα..πίκρα πολύ

Χρύσα Πανταζή είπε...

Φταίει μαζί μια ολόκληρη κοινωνία γεμάτη προκαταλήψεις. Τα αδηφάγα Μέσα που ψάχνουν παντού ροζ ιστορίες. Οι κίβδηλοι οργανισμοί που βολτάρουν στα κανάλια, πουλώντας τρόμο και τσεπώνοντας φράγκα. Η φτώχεια, η αμορφωσιά, ο κοινωνικός αποκλεισμός και όλα αυτά που γεννούν το φόβο. Φταίει το στομάχι μας που έπαψε πια να σφίγγεται. Που δεν ψοφάμε στον ύπνο μας από ένα ξερατό που βρήκε διέξοδο την ώρα του εφιάλτη.

sombraluz είπε...

Αν ήταν γεγονός άλλο θα σχολίαζα για τη χώρα στην οποία ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα. Δυστυχώς δεν επιτρέπεται κανένα σχόλιο. Ειρωνεία. Πρόσεξε κανείς τη φρικαλέα αντίστιξη του μαγαζιού πανάκριβων καλλυντικών που έκρυβε πίσω του το έγκλημα;

habilis είπε...

Οι μειονοτητες και αδυνατοι στην χωρα μας αντιμετωπιζονται σαν σκουπιδια.Ενα απανθρωπο και ανικανο κρατος ,θα βολεψει την τραγωδια πισω απο νομικιστικα κολπα .Η κοινη γνωμη θα καταναλωσει την τραγωδια σαν θεαμα ...

Spy είπε...

Και λίγα λες. Είναι από τις περιπτώσεις που εύχεσαι να ίσχυε η αυτοδικία, και να μαζευόμασταν όσοι μπορούμε τελοσπάντων, να τους βασανίσουμε μέχρι ένα βήμα πριν το μαρτυρικό τέλος, να τους ξευτιλίσουμε στις οικογένειές τους, για τα γαμωμικροεγκλήματα που διαπράττουν κάθε μέρα, εν αγνοία των συμπολιτών τους (ή ακόμα χειρότερα εν γνώσει τους) και μετά να τους αφήσουμε ξεφτιλισμένους και ανήμπορους να εκλιπαρούν για επιβίωση, όπως κάνουν έτσι κι αλλιώς όλοι αυτοί οι απανταχού κατατρεγμένοι (ρομά, πακιστανοί, κλπ.) που τους κυνηγούν ανηλεώς, με βάση μόνο, το χρώμα τους, τη μυρωδιά τους, τα έθιμά τους...

Με συγχωρείς για την κατάχρηση του χώρου σου, αλλά δεν είσαι ο μόνος που οργίζεται.

Nomad είπε...

Καλησπέρα,

απαντώ σε όλους με αυτή την απαντηση κι αυτό δεν είναι αγένεια εν προκειμένω αλλα αδυναμία να εκφέρω οποιαδήποτε πρόσθετη λέξη πανω στο θέμα αυτό.
Θελω να πω οτι καθημερινά πεθαίνουν παιδάκια με αδιανόητους τρόπους επειδή φταίνε κάποιοι μεγάλοι. Αδιανόητη είναι κι η πείνα, αδιανόητη και η αδιαφορία, ολα αδιανόητα κι ολα τοσο κοινά, τοσο οικεία, τοσο κρύα. Ντροπή μας που το επιτρεπουμε, αλλα έτσι συμβαίνει.
Θελω να καλωσορίσω όσους πρωτοήλθαν και να τους ευχαριστήσω για τη συμμετοχή.
Δεν ξερω τι αλλο να πω, απο τη μια ντρεπομαι που και αυτό το απίθανο θα το αφήσουμε να φύγει απο μέσα μας (ασε που ήδη ελαχιστοι συγκινήθηκαν, γυφτάκια βλεπετε...) μόλις η πίκρα παραμερίσει απο τον ήλιο, απο την αλλη παντα έτσι γίνεται, είναι η ατελής μας φύση, ίσως οι αμυνες, δεν ξερω.
Ευχομαι μόνο τα επόμενα χαμένα παιδάκια καποιος να τα ψαξει πραγματικά. Αλλα πραγματικά. Να ενδιαφερθεί. Μην πανε ΑΨΑΧΤΑ γμτ. Ασχετα αν είναι γυφτάκια η πλουσιόπαιδα.


Και παλι συγνώμη για τη συνολική απαντηση.

cynical είπε...

Συγχωράτε με αλλά ειναι μονο ο μπάτσος; Υπάρχει καποιος τομεας που να λειτουργει με τον ιδιο τροπο για όλους; Μια σκατοκοινωνια ειμαστε, απο σκατοψυχους που κρατιομαστε σφιχτά μπας και μας λειψουν οι μυρωδιες και τα σκατα που αλειφόμαστε.