Warhol's 15 minutes

Ηρθε και η σειρά μας για το γνωστό 15λεπτο "διασημότητας". http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11619&subid=2&tag=8334&pubid=922506 Ευχαριστώ πολύ Ελένη Γκίκα. Σας εκτιμώ, το ξέρετε πολύ πριν προκύψει αυτό. Ευχαριστώ τη μαμα, το μπαμπα, τη γυναίκα, τα παιδιά μου, εύχομαι ειρήνη, υγεία, παγκόσμιο αφοπλισμό και καταλληλα ναρκωτικά για όλους, γειά σου γιαγιά. ΥΓ. Κυρία Γκίκα, συγχωρήστε με που είμαι ανέμπνευστος σήμερα, όπως επίσης ζητώ συγνώμη από τους αναγνώστες σας επειδή θα με προσεγγίσουν σε μια φάση γραφής που αυτό που με απασχολεί προέκυψε αιφνιδίως και είναι πολύ δυσάρεστο, αλλα δε μπορώ εύκολα να γράψω για κάτι άλλο όσο εκκρεμμεί. Προσπαθώ πάντως. Την κατανόησή σας. Εχω μόνο μια απορία: καλα ο Κήπος, τον "παραδείσιο", που τον είδατε; Εδώ κοντεύουμε να πιάσουμε θεωρείο στην κόλαση!

buzz it!

7 σχόλια:

sombraluz είπε...

Μην απορείς ,Νομάδα. Όσοι λευκοφόροι, εννοήτωσαν.(όπως λέει κάπου ο Κωστής ο Παπαγιώργης)

alef είπε...

"θεωρείο στην κόλαση" ήταν ο προτεινόμενος τίτλος αλλά ο παραδείσιος κήπος μάς ξέμεινε από την προηγούμενη Κυριακή (και κατρακύλησε στο κείμενο), ήταν ο τίτλος της Balabala Bambaluna, συγγνώμη! (και κάπως έτσι κι εσείς ο... κολασμένος, βρεθήκατε στον Παράδεισο!) Καλό ξημέρωμα, ευχαριστώ για την εκτίμηση, αμοιβαία! (κι εκείνος ο καφές, εκκρεμότητα!) (Καλέ μόνη μου θα τις τρώγω τις σοκολάτες? δεν με λυπάστε?)

Ανώνυμος είπε...

θεωρείο στην κόλαση !

εξαιρετικά εύστοχο !

ελπίζω τώρα που πήρατε το δεκαπεντάλεπτό σας μη βάλετε moderation στα σχόλια όσων κινούνται στον προθάλαμο της κόλασης , απρόθυμοι για μέσα αλλά και non-qualified για αλλού..

σας χάρηκα χτες, είπα σε δυό γνωστούς "εγώ αυτόν τον ξέρω"

Nomad είπε...

Σομπραλουζ,
στο περι μεθης δεν είναι, στον ιμερο και κλινοπάλη δε νομίζω, στα μυστικά της συμπάθειας αλτζχαιμερ, ε ναι το ξερω, πρέπει να διαβάσω πολλά ακόμα του εν λόγω...
(Τώρα μεταξύ μας, εαν αντί εννοήτωσαν έγραφε ανοήτωσαν, θα με αφορούσε περισσότερο)



αλεφ,
και παλι ευχαριστώ. Αλλίμονο, δεν εχω ζήτημα με τον τίτλο, απλά μου φάνηκε λιγάκι παραπλανητικός για τον δύστυχο αναγνώστη, δεδομένης της σχιζοφρένειας που, ενίοτε, διέπει (το ενίοτε είναι καταχρηστικό) το πτωχόν πλην τίμιον τούτο βλογ. Προσπαθώ να θυμηθώ εαν έχω ποστάρει κάποιο εστω λίγο ευχάριστο θέμα κάποτε, αλλά δε μουρχεται.
Το αστείο της υπόθεσης είναι οτι σε πλήρη αντιδιαστολή μ αυτα που γράφω, οταν θα γνωριστούμε θα πειτε μα δεν είναι δυνατόν, αυτός έχει...πλάκα!)

ΥΓ. Απορώ παντως με την κοσμιότητα μερικών εφημερίδων: είχα γράψει την πρόστυχη λέξη "μαλακία" και μου την εκοψαν, αφησαν μόνο το "μ"! Δηλαδή; Δεν επιτρεπεται πια ολόκληρη η μαλακία, αδέλφια;;;;

:)

κΚΚΜοίρη,
το είπα κι εγω σε άλλους δύο όταν ήταν η σειρά σας. Τον ξέρω! αναφώνησα.
Βεβαια δε μου εδωσαν σημασία γιατι οι φίλοι μου ούτε εφημερίδες διαβάζουν -οι περισσότεροι- ουτε βλογς. Κι αντε να τους εξηγήσεις μετά γιατι χαίρεσαι.

;)

Κυνική,

τι; Πως σου απαντώ ενώ δεν μου έγραψες σχόλιο; Ετσι θέλω ντε!
Λοιπόν άκου, προτείνω να ιδρύσουμε γραφείο τελετών που αντι για φέρετρα θα προτείνει σινιέ διαφανείς μπανιέρες για την ταφή.
εχω την πεποίθηση ότι θα λύσουμε επιτελους το βιοποριστικό μας και θα ααφεθούμε πλεον ελευθεροι να σκαρφαλώνουμε στα βουνά.
Δε μου λες, τωρα που ανοιξιάζει είσαι για μια καταβαση βουραικού απο Ζαχλωρού στο Διακοφτό, συν γυναιξί και ό,τι τεκνοις μας κάτσει; Μόνο 12χλμ είναι.

:ΡΡΡΡΡ

sombraluz είπε...

Mea culpa, ξανά. Ο Ελύτης το λέει στο "Η μαγεία του Παπαδιαμάντη" και μάλλον το θησαυρίζει και ο Παπαγιώργης στο "Αλέξανδρος Αδαμαντίου Εμμανουήλ", οπότε και μπερδεύτηκα. Ανησυχώ.

alef είπε...

Φιλώ σταυρό, να, να, δεν έκοψα εγώ την μαλακία (εξάλλου μια μαλακία μόνον ολόκληρη έχει την αξία της) αλλά ξέρετε στην ηλικία μου δεν τσακώνομαι πια με σεμνότυφους συνεργάτες (γενικώς δεν τσακώνομαι πια στην ηλικία μου και επιτρέπω στη ζωή ή στους άλλους να κάνουν το δικό τους παιχνίδι- καθόλου δεν με επηρεάζει πια). Οσο για την "πλάκα" σας, τα αυτά, παρομοίως! Η απορία της μάδερ μου: "αχ παιδάκι μου, μού λες γιατί όταν γράφεις κάνεις σα να σε σφάζουμε, ενώ στο σπίτι έχεις τόσο πολύ γέλιο?" Αυτά, και σας περιμένω για να γελάσουμε παρέα!

Nomad είπε...

Αλεφ,

αλλίμονο, μην φιλάτε σταυρούς, ήμουν σιγουρος πως δεν το πράξατε εσείς! Κι ούτε με ενόχλησε η περικοπή μιας μαλακίας! Απλά έχει πλάκα να το βλέπει κανείς να συμβαίνει, διότι είναι κάπως κουτό.

:)