Κακή τηλεόραση


Τα πάντα όλα εμφανίζονται τις τελευταίες μέρες τακτοποιημένα και προαποφασισμένα: αυτοδύναμο έστω οριακά ΠΑΣΟΚ, 5-6 μονάδες διαφορά απο τη ΝΔ,  ΣΥΝ μέσα, Οικολόγοι έξω, ενισχυμένο ΚΚΕ και Καρατζαφέρης-τώρα ξέρεις.

Σκέφτομαι ότι αν επαληθευτούν όντως οι Νικολακόπουλοι του τόπου ετούτου (δε φταίει ο συμπαθής εκλογολόγος, η κρυσταλλινη σφαίρα του φταίει), ο τόπος τούτος έχει προαποφασίσει ότι η ζωή πράγματι μιμείται την τέχνη και συγκεκριμένα την κακή τηλεόραση. (W.Allen)

(Επίσης σκέφτομαι ότι ακόμα και στις εγκύους δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει με απόλυτο τρόπο να μην έχει δει καλά ο υπέρηχος το ατσούτσουνο του μωρού και να βγει τελικά αγόρι, να μεγαλώσει φαλακρό και να ψάχνει τοίχο να βαστάει όταν θα ζμπρώχνει, ενώ εμείς κορίτσι περιμέναμε και εμπριμέ σοσονάκια αγοράζαμε. Σε αυτή την περιπτωση, τα σοσονάκια ή θα τα χαρίσουμε, ή θα το κάνουμε ψιλογκαίη το γκουζγκουνόπουλο. Πράγμα που εξηγεί τόσο την απήχηση του Μπομπ Σφουγγαράκη στις καλές οικογένειες όσο και τη συνθήκη της Λισαβώνας. Είμαι δημοσκοπικά σίγουρος ότι καταλαβαίνετε την αυτοαδυναμία μου να εκφραστώ περαιτέρω. Επιείκια, καλο βόλι και θυμηθείτε να κρατιέστε γερά απο τις χειρολαβές)

:)

buzz it!

6 σχόλια:

Σελιτσάνος είπε...

Αναποφάσιστα αποφασιστικός κι εσείς;Ή μήπως αποφασιστικά αναποφάσιστος...;

Masterpcm είπε...

Στο νοσοκομείο θα μπούμε όπως και να χει... τώρα, ποιος θα μας κάνει το κλύσμα μάλλον δεν θα αλλάξει και πολύ τη σχέση του Μπόμπ του Μάστορα και του Δικαστηρίου της Χάγης...

:)

Spy είπε...

Kαι να φανταστείτε ότι μόλις ρώτησα τον γιατρό: "είστε σίγουρος ότι είναι κορίτσι; μήπως δε φαίνεται καλά το...;" κόντεψε να μου ρίξει σφαλιάρα!

aerostatik είπε...

από τη στιγμή που η προσωπική μας αίσθηση συμφωνεί με τις δημοσκοπήσεις, που είναι το πρόβλημα?

Nomad είπε...

Σελιτσάνε,

θα έλεγα αποφασιστικά αποφασισμένος να αποφασίσω.



Μαστερπισιεμ,

:))))

Κατασκοπε,

να λετε καλα που τη γλιτώσατε. Εγώ τον είχα ρωτήσει "είστε σίγουρος ότι είναι ανθρωπος;" και μου την εριξε.



Αεροστατικ,

ακομα κι αν δε συμφωνεί, δεν το θέτω ως πρόβλημα. Θα έλεγα οτι μονολογώ διαπιστώνοντας την κοινοτοπία της συλλογικής μας "σοφίας" και τη δυνατότητα της στατιστικής επιστήμης να προεξοφλεί το θυμικό μας, ίσως και κάποτε να το κατευθύνει...

:)

ΙΩΑΝΝΑ είπε...

Αυτοδύναμο ΠΑΣΟΚ και με μεγάλη διαφορά από τη ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ μέσα και με άνεση (τρομάρα μας!), Οικολόγοι έξω αλλά με αξιοπρεπές ποσοστό, ΚΚΕ όχι ενισχυμένο (μία μικρή κάμψη την είχε) ενισχυμένος Καρατζαφέρης (το χειρότερο αποτέλεσμα)
..........

Εάν κρίνω από τα αποτελέσματα μάλλον ήσασταν από αυτούς που τελικά το "βόλι" το ρίξατε, ακόμη και αν κρατιόσασταν από τις χειρολαβές.
Και αυτός είναι ένας από τους πολλούς τρόπους.
Ψηφίζουμε με προφυλάξεις!

:)